Skip to content

VAIKUTTAVIEN TEKOJEN ÄÄREEN

TÖIHIN LATAAMOLLE

Lataamo on markkinointiviestintätoimisto, joka luo vaikuttavia ja laadukkaimpia markkinointitekoja asiakkailleen. Haluaisitko mukaan jengiin?

Jos allekirjoitat periaatteemme We Get S*** Done ja Yhdessä Parempi, saatat hyvinkin olla uusi lataaja. Se tarkoittaa paikkaa inspiroivassa, vahvasti kasvavassa markkinointitoimistossa hyvien työkavereiden ja asiakkaiden ympäröimänä. Tutustu Lataamon arvoihin ja yrityskulttuuriin Kulttuurikirjaa selaamalla.

Jos meillä ei ole haku juuri nyt päällä, niin jätä ihmeessä avoin hakemus. Hyviä tyyppejä tarvitaan aina!

Lataamo Group on markkinointitoimisto, joka suunnittelee ja toteuttaa asiakkailleen ratkaisuja laajasti markkinoinnin tarpeisiin.

Olemme tekojen toimisto, joka luo vaikuttavia kohtaamisia brändien ja asiakkaalle tärkeimpien ihmisten välille. Vuoden Toimistoksi meidät on valittu vuosina 2020 ja 2019.

Toimistomme sijaitsee Kulttuuritehdas Korjaamon inspiroivassa ympäristössä Helsingin Töölössä. Vuonna 2021 juhlimme 20-vuotisjuhlavuottamme, ja kuten kaksikymppisenä kuuluukin, näemme tulevaisuuteemme täynnä mahtavia mahdollisuuksia.

Kerro meille itsestäsi ja lähetä avoin hakemus!

LATAAMO SHOWREEL

VAIKUTTAVIA MARKKINOINTITEKOJA – TILAA LATAAMON BLOGI

LATAAMON BLOGIN UUSIMMAT

Kykenetkö sekä koordinoimaan että tuottamaan markkinointiviestinnän projekteihin liittyviä sisältöjä? Hae Lataamolle, haku päättyy 22.8.2021.

Markkinointitoimisto Lataamo etsii monipuolista graafisen suunnittelun ja animoinnin osaajaa. Hae 22.8.2021 mennessä.

Markkinointitoimisto Lataamo etsii riveihinsä ammattilaista, jonka sydän sykkii sekä kokonaisvaltaisten konseptien luomiselle että innostavien ja...