Skip to content

Vaikuttavia tekoja

Vaikuttavia tekoja

Vaikuttavia tekoja

LATAAMON Tapahtumat

Aito ihmisten välinen kohtaaminen on aina vahva ja vaikuttava tapa viestiä, myös tulevaisuudessa. Siksi tapahtumien merkitys niin viestinnän, markkinoinnin kuin henkilöstöjohtamisen työkalupakissa on kasvussa.

Henkilöstötapahtuma Suomessa tai johdon strategiapäivät Lontoossa. Messut Shanghaissa tai seminaari Miamissa. Asiakastilaisuus Lapissa tai yhtiökokous Helsingissä. Palkintomatka Alpeille tai avainasiakkaan kanssa F1-kisoihin. Maistatuspromootiot ja tuotelanseeraukset. Urheilu- tai kulttuuritapahtumien kehittäminen ja kaupallistaminen.

Suunnittelemme ja toteutamme kanssasi tulokselliset asiakastapahtumat, yhtiökokoukset, messuosastot, henkilöstötapahtumat, lehdistötilaisuudet ja muut tapahtumat niin Suomessa kuin maailmallakin. Livenä, virtuaalisesti ja hybridinä.

Ota yhteyttä

TUTUSTU LATAAMON TAPAHTUMIIN

ACCOUNTOR FINAGO: TILITOIMISTOPÄIVÄ

SANOMA: GET THE NEW TOMORROW

HARTWALL: VUODEN HARMAIN PÄIVÄ

LATAAMO CASE: SEEDLIP MAISTATUS

VIRTUAALITAPAHTUMAT JA HYBRIDITAPAHTUMAT

Lataamo toteuttaa virtuaalisesti tai hybridinä seminaarit, yhtiökokoukset, tuote-esittelyt, illalliset, meet&greet -fanitapaamiset ja kuluttajakohtaamiset. Kaikki voidaan toteuttaa interaktiivisessa osallistumisympäristössä.

Virtuaalitapahtuma on paitsi tehokas myös ekologinen tapa tavoittaa kohderyhmä yhtäaikaisesti ilman fyysistä läsnäoloa. Viestit, äänestykset, live-puheenvuorot ja one-to-one-tapaamiset mahdollistavat aidon kohtaamisen ihmisten ja esiintyjien välillä vaikka toiselta puolen maapalloa.

Hybriditapahtumana, eli live- ja virtuaalitapahtuman yhdistelmänä osa puhujista tai osallistujista on mukana tapahtumassa verkon kautta.

Tapahtuma voidaan lähettää esimerkiksi studioympäristöstä tai asiakkaan omista tiloista, oli kyseessä sitten suoraviivainen yhden kameran tuotanto tai tv-tasoinen talk show -lähetys.

Kerro tarpeistasi ja luodaan vaikuttavia kohtaamisia yhdessä!

Ota yhteyttä

 

LATAAMO ON TEKOJEN TOIMISTO.

TUTUSTU MUIHINKIN TÖIHIMME!

Tutustu töihimme

LATAAMON BLOGIN UUSIMMAT

Kokosimme makupaloja töistämme ja niputimme ne yhteen herkulliseksi videopätkäksi. Katso Lataamon uusin showreel!

Lataamon tuotantojohtaja Juho Hiidenmaa on nähnyt yritystapahtumien evoluutiota 1990-luvulta alkaen. Yritystapahtumien muutoksesta heijastuu myös...

Maailma aukeaa ja monimuotoiset kohtaamiset ovat jälleen mahdollisia. Niiden merkitys eletyn poikkeusajan jälkeen ja muiden mieltä järkyttävien...

Kaipaatko vaikuttavia ja laadukkaita markkinointiratkaisuja?

Olet oikeassa paikassa.

Kerro tarpeistasi ja kääritään hihat!

Lähetä viestisi