Skip to content

LATAAMON MAINONTA

Onnistunut mainonta on samaan aikaan sekä strategista että taktista. Mainonnan tulee vahvistaa brändiäsi, kertoa tarinaasi, herättää tunteita ja aiheuttaa kassakoneen kilinää. Me tarjoamme mainonnan suunnittelua ja toteutusta konsepteista kampanjoihin ja kaikkiin kanaviin.
Parhaimmillaan mainonnan ratkaisut toimivat osana monikanavaista kokonaisuutta, jossa hyödynnetään laajasti markkinoinnin eri keinoja ja työkaluja.

STRATEGIA

Kaiken tekemisen takana on strategia. Tai jos ei ole, sellainen on syytä luoda. Tekeminen ilman kirkasta johtoajatusta ja suunnitelmaa on arpapeliä ja yleensä hukkaan heitettyä aikaa ja rahaa. Oli kyse sitten brändistä, markkinointiviestinnästä tai vaikka sosiaalisen median tekemisestä, se ansaitsee taakseen vahvan strategian. Me luomme strategioita kaikenkokoisiin markkinointitarpeisiin.

DIGIRATKAISUT

Lataamo suunnittelee digitaaliset ratkaisut osaksi tarvitsemaasi kokonaisuutta. Toteutukset ja tuotannon teemme yhteistyössä kumppaniverkostomme kanssa. Lataamolta saat muun muassa display-, video- ja natiivimainonnan sekä ohjelmallisen ostamisen, SEM-mainonnan ja some-markkinointiratkaisut sekä verkkosivut yrityksellesi tai tapahtumallesi osana suurempaa kokonaisuutta.

LATAAMO ON TEKOJEN TOIMISTO: TUTUSTU ASIAKKAISIIMME

VAIKUTTAVIA MARKKINOINTITEKOJA – TILAA LATAAMON BLOGI

LATAAMON BLOGIN UUSIMMAT

Yksinkertaisesta presentaatiotilaisuudesta viihteelliseksi, viimeisen päälle käsikirjoitetuksi sidosryhmätapahtumaksi. Virtuaalitapahtumatuotannoissa...

Kykenetkö sekä koordinoimaan että tuottamaan markkinointiviestinnän projekteihin liittyviä sisältöjä? Hae Lataamolle, haku päättyy 22.8.2021.

Markkinointitoimisto Lataamo etsii monipuolista graafisen suunnittelun ja animoinnin osaajaa. Hae 22.8.2021 mennessä.

Kaipaatko vaikuttavia ja laadukkaita markkinointiratkaisuja?

Olet oikeassa paikassa.

Kerro tarpeistasi ja kääritään hihat!

Lähetä viestisi