Skip to content

LATAAMO MERCEDES-BENZ

LATAAMO MERCEDES-BENZ

mercedes-benz: kesäbenz 2020

Vehon maahantuoman Mercedes-Benzin Kesäbenz-kampanja järjestettiin vuonna 2020 toista kertaa. Yli kahden kuukauden pituisella kampanjalla haluttiin luoda vaikuttavia kohtaamisia brändin ja suomalaisten välille sekä tavoittaa myös uusia kohderyhmiä.

Mercedes-Benz ponnisti Kesäbenz-kampanjan siivittämänä +17 % kasvuun – samalla kun pandemian kurittama autokauppa sukelsi Suomessa -16,5%. Ja mikä upeinta, Mercedes teki kesän päätteeksi kaikkien aikojen kuukausikohtaisen myyntiennätyksen!

 

JVG, ELASTINEN JA BILLEBEINO KAMPANJAN KASVOINA

Annoimme maamme ykkösartisteille JVG:lle ja Elastiselle sekä lifestylebrändi Billebeinolle vapaat kädet suunnitella omannäköisensä Mercedes-Benzit, joista yleisö sai äänestää suosikkinsa.

Lisäksi kampanjalle luotiin Kesäbenz-tunnari musavideoineen, joka teki historiaa olemalla JVG:n ja Elastisen kaikkien aikojen ensimmäinen yhteistuotanto.

TAKTINEN MAINONTA OSANA KAMPANJAA

Kampanja sisälsi taktista mainontaa printissä, radiossa ja verkossa. Taktisen mainonnan tehtävä oli muuttaa syntynyt brändikiinnostus ostokiinnostukseksi ja toteutuneiksi kaupoiksi.

Samaan aikaan tarjolla oli Mercedes-Benzejä mallikohtaisilla Kesäbenz-eduilla.

LATAAMO CASE: KESÄBENZ 2020

 

LATAAMO ON TEKOJEN TOIMISTO.

TUTUSTU MUIHINKIN TÖIHIMME!

Tutustu töihimme

VAIKUTTAVIA MARKKINOINTITEKOJA – TILAA LATAAMON BLOGI

LATAAMON BLOGIN UUSIMMAT

Kykenetkö sekä koordinoimaan että tuottamaan markkinointiviestinnän projekteihin liittyviä sisältöjä? Hae Lataamolle, haku päättyy 22.8.2021.

Markkinointitoimisto Lataamo etsii monipuolista graafisen suunnittelun ja animoinnin osaajaa. Hae 22.8.2021 mennessä.

Markkinointitoimisto Lataamo etsii riveihinsä ammattilaista, jonka sydän sykkii sekä kokonaisvaltaisten konseptien luomiselle että innostavien ja...

Kaipaatko vaikuttavia ja laadukkaita markkinointiratkaisuja?

Olet oikeassa paikassa.

Kerro tarpeistasi ja kääritään hihat!

Lähetä viestisi